Hera-Outfit

Hera Outfit je ideja o domaćem modnom brendu koja se rodila šestog aprila 2010. godine.Od tada do danas, Hera Outfit se trudi da svojim poštovaocima ponudi unikatne modele,... više »

Hera najavljuje proleće

Hera Outfit donosi najavu proleća kroz svoju novu kolekciju. Dizajnerke poručuju da je ovo samo početak i delić onoga što su nam pripremile za proleće i leto 2013. Ovde... više »

Nova Hera!

Konačno je stigla jesenja kolekcija! Hera-Outfit je za ovu jesen pripremila haljine i suknje sa visokim strukom, jakih boja interesantno iskombinovanih. Hera-Outfit vam ovom... više »

Hera Outfit - nova kolekcija

Konačno nas je Hera obradovala novom kolekcijom za ovo proleće. Pogledajte neke od najnovijih modela  na ovoj stranici a na web sajtu www.hera-outfit.com možete pronaći... više »

Hera Outfit najavljuje proleće

Najnovija kolekcija "Zima 2012" u stvari je najava proleća, koje će bez sumnje doći, iako se u ovim ledenim danima čini jako daleko. U najnovijoj kolekciji dominiraju... više »

2012 - šta obući?

Šta će žene i muškarci nositi u 2012. godini? Svakako, moda sedamdesetih i dalje ostaje visoko na listi trendova, noseći sa sobom i pantalone širokih nogavica, balon suknje... više »

Hera-Outfit

Pogledajte zimsku kolekciju: Hera-Outfit: zimska kolekcija   Hera-Outfit su Dijana Slavković i Zorica Surla, a zaštitino lice je Marina Mitrović.   više »

Oni koji umeju da govore, govore kratko

Dostojevski

Pišite nam!

Učestvuj u kafenisanju - svoje tekstove i fotografije šalji na adresu: info@uzkaficu.com