Šampon za suvo pranje kose

Šampon za suvo pranje kose - zvuči suviše dobro da bi bilo istinito. Skeptične smo po ovom pitanju, iako nam je sasvim sigurno jednom davno neka poznanica, koleginica ili mama... više »

Maska za lice od meda

Maska od meda znatno bolje deluje od veštačkih maski i krema. Med omekšava i hrani kožu, a osim toga i dezinfikuje lice. Kašiku meda pomešati sa jednim žumancetom i jednom... više »

Neka vaš osmeh zablista prirodnim sjajem

Zdravi zubi i njegovane usne su jedan od simbola ljepote. Sa ova dva prirodna preparata to možete lako postići ukoliko se odlučite da ih sami napravite. Balzam za ispucale... više »

Zimska nega kose

Zimi treba posebno obratiti pažnju na kosu jer zbog vremenskih prilika lako puca i cveta. Evo nekoliko saveta kako da sačuvate svoju kosu i u ovim hladnim danima: Ušuškajte... više »

Saveti za letnje šminkanje

Tokom zime jedva čekamo da počne toplije vreme, naprosto čeznemo za vrelim letnjim danima, razmišljajući o laganoj letnjoj garderobi koja, čini se, puno lepše ističe svaku... više »

Za lepe trepavice

Kako se trepavice od maskare vremenom oštećuju i proređuju, treba im posvetiti malo pažnje i posebne nege da bi zadržale gustinu. Nakon skidanja šminke trepavice treba... više »

Maska za lice od jabuke

Jabuka sadrži pektin, voćni šećer, mineralne soli, malo količinu etarskih ulja, a bogata je vitaminima A, B i C,  koji se nalaze isključivo u kori jabuke. Navedeni... više »

Maska za lice od limuna

Pre nanošenja bilo koje maske na lice, neophodno je da temeljito očistite lice. Najbolji način da to učinite je pomoću pare, i to na sledeći način: U dublji sud sipajte... više »

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

Sri Chinmoy

Pišite nam!

Učestvuj u kafenisanju - svoje tekstove i fotografije šalji na adresu: info@uzkaficu.com