Problemi sa želucem

Evo nekoliko korisnih saveta kako sebi olakšati ako imate problema sa želucem: 1. korak - shvatiti da dosta zavisi od nas 2. korak - preispitati svoj režim života 3. korak -... više »

Aromaterapija

  Aromaterapija je stara oko 6000 godina a koristile su je i drevne civilizacije Indije, Egipta i Kine. Egipćani su koristili ulja iz aromatičnih biljaka u medicinske,... više »

Preduhitrite opstipaciju (zatvor)

Svaki organizam je specifičan i reaguje različito na hranu, lekove, način života. Međutim, postoje neki univerzalni saveti koji će pomoći svakom organizmu da pravilno vari... više »

Problemi sa zatvorom?

Imate problema sa zatvorom, promenite neke loše navike. Ujutro, posle lične higijene, popjite 1-2 čaše vode, 45 min posle toga ništa nemojte piti ni jesti. Potom 3 minuta... više »

Pešačenje kao lek

Možda i znate da je pešačenje lek za srce, naročito ako u svojoj okolini imate srčanog bolesnika ili osobu koja je preživela operaciju srca. Naime, ovakvim pacijentima se... više »

Beli hleb je cement za creva

Ukoliko imate problema sa metabolizmom, prva stvar koje se morate odreći u ishrani jeste beli hleb. Hleb od belog pšeničnog brašna je "cement za creva" i nepovoljno utiče na... više »

Cenzura na misli

Poznata su pravila zdravlja. Umerena ishrana, lagane vežbe, šetnja na svežem vazduhu, 8-časovni san... Ali uz sve to najvažnije je poraditi na svojim mislima i načinu... više »

Čovek koji čeka da mu pečena patka sleti u usta mora da čeka vrlo, vrlo dugo

Kineska poslovica

Pišite nam!

Učestvuj u kafenisanju - svoje tekstove i fotografije šalji na adresu: info@uzkaficu.com